به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا جعفری در تشریح آخرین وضعیت خانه سیمین دانشور و جلال آل احمد گفت: در حال حاضر بخش عمدهای از اقدامات مربوط به مرمت خانه به پایان رسیده است و در تلاش هستیم تا با آمادهسازی حیاط و نصب ملحقات و اسبابی که پیش از مرمت در خانه بود، حال و هوای گذشته عمارت را زنده کنیم.
وی با تأکید بر ضرورت چیدمان درست وسایل در خانه سیمین و جلال آل احمد عنوان کرد: برای آن که خانه به حالت اولیه خود درآید و به طور کامل بیانگر شخصیت و سبک زندگی این دو نویسنده بزرگ باشد، حساسیت ویژهای را در خصوص نصب و چیدمان اسباب و ملحقات به خرج میدهیم تا مخاطب بتواند به درستی با محیط ارتباط برقرار کند.
مدیر عامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران به ایمنسازی عمارت سیمین و جلال آل احمد پرداخت و تصریح کرد: تا اواسط تیرماه تمامی اقدامات مربوط به ایمنسازی و مرمت پایان مییابد و امیدواریم با نصب کامل و چیدمان وسایل، پایان تیرماه شاهد بهرهبرداری از این خانه تاریخی و فرهنگی باشیم.
جعفری در پاسخ به سؤالی مبنی بر نحوه بهرهبرداری از پروژه گفت: مانند بسیاری از پروژههای فرهنگی، مدیریت این بنا بر عهده شهرداری تهران خواهد بود اما سیاست بهرهبرداری از بنا هنوز تعیین تکلیف نشده است. در واقع، هنوز مشخص نیست که هزینه نگهداری بنا از محل بحثهای درآمدی تأمین میشود یا اعتبار و بودجه خاصی برای آن در نظر گرفته میشود.
وی افزود: پس از تحویل پروژه مشخص میشود که بنا باید به صورت خودکفا یا به صورت هزینهای اداره شود.
مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران در پایان با تأکید بر رضایت ورثه از اقدامات صورت گرفته در خانه سیمین و جلال آل احمد بیان کرد: ورثه در ابتدای کار نگران نحوه بهرهبرداری از بنا بودند، اما پس از برگزاری جلسات مختلف و ارائه توضیحات کافی دوستان متوجه شدند که با اقدامات شهرداری قرار است این مکان به مرکز ثقل ادبیات و کتابخوانی در پایتخت تبدیل شود. از این رو، تمامی نگرانیها به طور کامل از بین رفت.
نظر شما